Health Club RE-DO

 Reception Area Before

Reception Area Before

 Transformation into new staff office- still can see members coming in and out, but needed privacy for phone conversations is now available. New Counters for desks beyond are Quartz.

Transformation into new staff office- still can see members coming in and out, but needed privacy for phone conversations is now available. New Counters for desks beyond are Quartz.

 New Reception Desk is at the front of the entry to greet members.

New Reception Desk is at the front of the entry to greet members.

 Other side of new recepetion desk

Other side of new recepetion desk

Just finished the Reception Area Re-Do for the Scott Valley Club in Mill Valley- turned the old reception area into a staff office and moved the new reception desk to the front to greet members.